Hvor lang tid tar det å tjene penger på nettverk?

Tenkte jeg kunne skrive en post om hvor lang tid jeg har brukt, hvor jeg har kommet, og hvilken reise det har vært til nå…
Det slår meg hvilke spørsmål jeg får rundt hvordan jeg har klart det jeg har gjort til nå… Mange som kjenner businessen godt, har enda ikke klart å se at det resultatet jeg har idag startet jeg på første dagen i businessen…

Diamond, det første store steget.

Jeg har blitt Diamond i Zinzino, og for de som ikke kjenner til nettverk noe særlig så betyr det at jeg har kommet til et nivå hvor selskapet betaler ut bilbonus. (det er veldig vanlig i slike selskaper)
Diamond er på mange måter det første store målet for mange som starter med nettverk, da man på dette nivået får en utbetaling som for mange kan måle seg med en fulltids inntekt. 32.500 kr fikk jeg utbetalt i september mnd, og det er jo bra det.
Det som er viktig å se er at jeg ikke tjente denne summen på arbeidet som jeg la ned i september, men dette er avkastning på all tiden jeg har lagt ned fra jeg startet… Så timelønnen er enda ikke på nivå med den jeg har i min vanlige jobb, og inntekten er fortsatt ustabil… Men utrolig gøy å se at JEG kunne klare dette nivået.. For det betyr at alle jeg jobber med kan klare det også! Jeg har motbevist det mange fortalte meg når jeg startet, nemlig at det ikke var mulig for meg! ;)

Så hva har det kostet å bli Diamond?

2 og et halvt år er brukt, hvor det første året ble veldig prøve og feile, og ikke minst lære..
En av de viktigste erfaringene jeg har fått ved å gjøre denne jobben er at jeg måtte slutte å være redd for nei, eller med andre ord slutte å være redd for å feile…
For det jeg har lært mest av frem til nå er av feilene jeg har gjort! Og de har det blitt mange av…. ;)
Men da blir jo jobben å ikke gjøre samme feil en gang til, altså lære av de! Feil er faktisk den største kilden til lærdom, så hvorfor frykte det?

Utholdenhet er stikkordet. Er veldig mange ganger jeg har hatt lyst til å gi opp… Omstendigheter har gjort at jeg ikke har hatt den utviklingen i businessen jeg ønsket hele veien. Jeg kom meg fort til Silver, som er første viktige steg på karriærestigen i Zinzino, og med fort så mener jeg ca 5 mnd… 5 mnd på å finne fire samarbeidspartnere og få fire kunder. Det er IKKE fort… Men for meg var det fort, for Gold ble oppnådd etter 4 mnd til, og så til slutt var jeg Gold i nesten 16 mnd… Det stoppet helt opp. Kunne jeg ha gitt meg og blitt en del av statistikken som sier at mange som involverer seg i nettverksmarkedsføring aldri tjener penger?
Ja det kunne jeg, og hadde jeg gjort det, så hadde denne statistikken stemt for meg. Men å gi seg var ikke et alternativ for meg… dette skulle jeg klare, og det er det eneste som til slutt vil gjøre at jeg klarer det. Nemlig at jeg bestemte meg for at ingenting annet var noe alternativ.

Tror man kan dra paraleller til veldig mye på hva som skal til i nettverk som har med utholdenhet å gjøre. Var en gang på et foredrag av Cato Zahl Paedersen, en helt fantastisk foredragsholder. Han fortalte at mange hadde spurt han hvordan han klarte å gå til sydpolen uten armer… Hvorpå svaret var «Jeg satte vestre fot foran høyre, så høyre foran venstre, venstre foran høyre….. Gjør du det nok ganger så kommer du til sydpolen!». Og det er så mye sant i det han sier der. En stor prestasjon består til syvende og sist av utrolig mange små detaljer, og de satt i rett system så kan de mest utrolige ting oppnås.

Jeg er på langt nær ferdig med reisen til å tjene store penger, og fra jeg startet å skrive dette innlegget som nå er to mnd siden har jeg gått fra å ha 150 kunder på kaffeproduktet til å ha 310 kunder.
Dette har igjen gjort at jeg nå ligger på en stabil inntekt på 4000,- kroner barepå at kundene i mitt team drikker kaffe… Ikke mye penger pr måmed, men med tanke på at denne kan ligge der og samle penger i et-to-tre år, eller kanskje lenger, fast uten at kjeg må legge ned så mye som en time i innsats for å få de, så er det veldig lett å se at det blir en god timelønn etterhvert! Bare dette lille nivået har gjort alle timene jeg har lagt ned vel verdt det! Men fortsetter jeg å jobbe nå, så vil dennesummen øke i takt med arbeidsinnsatsen, og det skal jeg love at jeg har tenkt til å gjøre! :)

Grip dagen, for det er akkurat nå du lever! I går er historie, imorgen er fantasi, det eneste som er og noen gang vil være er akkurat nå! ;)

 

Comments

comments