Hva tror du er mulig?

tumblr_l4cbtjxF0y1qzvsqto1_500Sittende på et fly 30.000 fot over Frankrike på vei til Marracesh, Moarokko begynte jeg å tenke på hva som er mulig og hva som er umulig…

Det at jeg er på vei til Marracesh er vel kanskje ikke så utrolig i seg selv, idag. Men hva hvis man skrur tiden 200 år tilbake? Hva var muligheten for at en gjeng på 120 stk fra Zinzino tok en ukes tur til Marracesh for å ha det gøy, ha litt utdanning og feire?

Det er to ting jeg har lyst til å reflektere over rundt dette. En, at jeg sitter ombord i et fly, noe som i seg selv har vært en umulighet i det meste av menneskets historie. To, at jeg kvalifiserte meg til den årlige Director turen. En tur jeg husker noen fortalte meg når jeg begynte at det var umulig å komme seg med på, fordi det bare var de som startet tidlig som fikk de fordelene.

Så hva er mulig?

Som sagt, for «noen» år siden så ville vel alle vært enig i at det å kunne fly fra Norge til Marokko på noen timer var helt umulig. Bortsatt fra to brødre med etternavn Wright. De ble vel også av de fleste sett på som gale som trodde at det skulle kunne gå å benytte en farkost som fløy igjennom luften som et transportmiddel. Det var rett og slett «umulig»!

Men nå sitter jeg her da, 30.000 fot over Frankrike, så var det egentlig det?

De som sa til meg at det var «umulig» å bli med på disse turene hadde nok også rett, da de ikke er med på denne turen. Så ja, for de var det umulig… Akkurat som at det var umulig for alle andre enn Wrightbrødrene å fly…

Det jeg skal frem til er kraften i en tro!

Det sies at det man ser på som en etablert sannhet, eller hva som er mulig, ikke nødvendigvis er et faktum. Da det kun trengs en person med kraften og ønsket om å bevise for å vise hva som er en sannhet, eller hva som er mulig. Hvor mange som velger å tro det ene eller andre har ingenting med saken å gjøre… Og det er vel i seg selv en ganske interessant ting å reflektere over eller hva?

Tar man seg tid nok til å tenke over dette når man snakker om hva som er mulig og umulig?

Dette er kanskje lett å se når man snakker om de store tingene, og spesielt når an snakker om ting som blir sett på som en selvfølge idag, som det å fly, internett, bil, båt osv. Men hva med de små tingene? De hverdagslige tingene. Hvis dette gjelder for de store tingene, så gjelder det vel kanksje for de små tingene også?

Hvor ofte lar man erfaringer og «etablerte sannheter» styre hvilke muligheter man gir seg selv i livet?

For når alt kommer til alt så handler det jo om hva DU VELGER å tro på. Hva du velger å se på som mulig eller umulig. Det er, selv om du kanksje ikke velger å tro helt på det, helt opp til deg!

Vi mennesker er noen fasinerende vesener, som har blitt ustyrt med fri vilje, og et enormt potensiale. Men det som er enda mer fasinerende er hvordan ulike folk bruker dette potensialet og viljen ulikt.

Jeg føler at alt for mange, alt for ofte, begrenser seg selv med tanker som dette : det går ikke, det er umulig, jeg er ikke sånn, jeg kan ikke få til det osv…

Mens det samtidig er noen som gjør det de sier at ikke går, eller hva? Er det da umulig, eller bare de som tror at det er umulig?

Hva er det som utgjør forskjellen?

Jeg mener det er noe så banalt enkelt som hva man velger å tenke. En av de største tingene jeg har fått ut av å jobbe med Direktesalg, MLM og Zinzino er kunnskapen om hvordan MINE tanker fungerer. Hvordan jeg har så langt i mitt liv begrenset meg selv rundt hva som er mulig. Hvordan jeg forteller meg selv hva jeg kan få til og hva jeg ikke kan få til. Det er jeg som bestemmer hva som er mulig! Ikke omstendigheter, ikke etablerte sannheter… Det eneste som avgjør er om jeg VELGER Å TRO AT DET ER MULIG…
Som jeg nevnte over så vil jeg tro at de som en gang trodde det var mulig å kunne fly, skilte seg ut fra mengden. At de aller fleste trodde det var umulig å fly var jo på ingen måte noen sannhet ikkesant? Det kan vi vel lett være enige om idag.

Det at vi skulle kunne sitte på et fly og kunne skrive dette og og publisere det så du kan lese det hjemme i Norge FØR jeg har landet i Marokko var vel også noe mange ville sagt at var umulig for bare 20-30 år siden…

Så hva som er mulig og hva som er umulig avgjøres av tanker, ikke faktum. Og da kommer spørsmålet : Hva skal du gjøre som andre ser på som umulig? Hva skal du gjøre som kanskje du selv ser på som umulig?

Hadde du visst ditt eget potensiale, hadde du vært et annet sted enn du er idag. Finn drømmen din, tro på at det er mulig, veien til drømmen vil vise seg, men du må velge å tro på de mulighetene du får!

Jeg tror på deg, så da mangler det bare at du eventuelt velger å tro på deg selv!

Er det ikke litt rart å se på innslag som dette idag? http://www.wimp.com/theinternet/

Comments

comments