Gode kilder

Her vil jeg liste opp kilder jeg mener er nøytrale, og  også kilder jeg bruker til min utdanning (Som kanskje ikke er like nøytrale) :

Nøytrale kilder :

http://www.marketingweek.co.uk/ – En side som omhandler tradisjonell markedsføring. Legger ved denne som kilde da jeg synes det kan være lurt å sette seg inn i alle markedsføringstyper om man skal jobbe med MLM. Som jo er en markedsføringstype… Det man kan se på denne nettsiden er utviklingen fra Push markedsføring «tvinge på forbrukeren en mening» til mer dialog og interaktivitet » relasjonsbygging», som igjen fører med seg mer nettverks-markedsføring inn i tradisjonell markedsføring. Facebook Deals er et perfekt eksempel på dette…

http://sethgodin.typepad.com/ Seth Godin er en bauta innen markedsføring. En som gjerne ser trender før resten av fagmiljøet ser de! Han er uortodoks, anerledes og uredd for hva folk tenker om hans meninger. Man gang på gang har han vist at hans tanker viser seg å bli vikrelighet noen og letterliggjøringer senere! Etterhvert har latteren stilnet, og folk tar han mer på alvor. Seth var keynote speaker på Gulltaggen som er nordens største markedsførings-seminar! Verdt å følge denne mannen om man ønsker en unfair advantage for fremtiden!

 

http://www.slightedge.org/ – Dette er nettstedet med opprinnelse fra boken The Slight Edge av Jeff Olson. Dette prinsippet MÅ man forstå om man skal lykkes med nettverk. Denne er en «Must read» for alle, ikke bare nettverkere. The slight edge prinsippet hnadler om at det er de små tingene over tid som gjør den store forskjellen. Dette kan være i business, trening, forhold, utdanning osv… En virkelig god kilde jeg kan anbefale til ALLE! Jeff Olson har bakgrunn fra nettverk, men jeg legger denne kilden under nøytral, da prinsippene han snakker om gjelder for alt og alle.

Bransjekilder :

Direktesalgsforbundet.no – Et uavhengig organ i Norge som skal hjelpe og skille de seriøse selskapene fra de useriøse. Før man velger å ta del i et konsept kan det være greit å forsikre seg om at selskapet er medlem her. Er det ikke medlem, ta kontak og finn ut av hvorfor. Et medlemskap får en bedrift ved å være prøvemedlem over en periode på et år… Tilfredstiller man ikke kravene som stilles får man ikke være medlem! Et selskap som er medlem her er å anta at er et seriøst selskap. Men husk! Dette forhindrer ikke useriøse mennesker å jobbe med de… Så ha alltid «guarden» litt opp rundt lovnader om lønn og arbeidsmengde. Å være kritisk er alltid bra, det gir som regel kunnskap!

http://www.randygage.com/ – Bloggen til Nettverksguru Randy Gage. Dette kan helt sikkert virke som «bla bla» for de som blir introdusert for hans tanker for første gnag. men ser man grundigere på prinsippene han snakker om, nemlig «Prosperity», så vil man se at suksess sitter i hodet. Man må tørre å tenke at man kan bli suksessfull før man nødvendigvis blir det. Var skeptisk til disse tingene når jeg først startet, men ettervert som jeg har læst 4-5 bøker han har skrevet og vært på 3-4 foredrag så har fått erfare personlig at prinsippene han snakker om, virkelig kan gjøre underverker. Han kan være tøff i noen av ordene han velger, men tenk på hva han sier, ikke bare hør det! det er det som vil gjøre forskjellen.

 

Hilde Rismyhr Sæle er en av de store lederne i Zinzino. En meget dyktig leder, foredragsholder og motivator. Men også en som ønsker det beste for folk, og i en bransje hvor mange lett drar konklusjoner basert på enkle fakta, så er det viktig at man deler sin side av saken også. På denne nyoppstartede bloggen kan du følge Hilde i hennes tanker og ideer. Hva som driver henne til å bil en av de største lederne i Zinzino.

 

Legg igjen en kommentar