Om meg

This post is also available in: English

Jeg heter Steinar Halvorsen, er 34 år og fra Nesodden.

Jobber til daglig i et mediebyrå og brenner veldig for markedsføringsfaget.
Synes det er spennende med all psykologien og atferds.analysen som finnes i denne profesjonen.
Min søken etter kunnskap rundt varehandel og distribusjon førte meg inn på sporet av nettverksmarkedsføring. Jeg var veldig skeptisk da jeg hadde lest og hørt mye gjennom media og nett om useriøse aktører og ulovligheter. Men var fascinert av resultatene som ble oppnådd over relativt kort tid blant aktørene.
For meg fremsto MLM som en hyper-potent markedsføringsmetode, da jeg observerte at mer eller mindre gode produkter opplevde en enorm omsetningsvekst på relativt kort tid.Men jeg var skeptisk basert på all informasjonen som fantes, spesielt på nett, om hvordan bransjen kun missledet og villedet både distributører og kunder. Men istedenfor å lese mer eller mindre vinklede blogger/artikler og gjøre meg opp en mening basert på de, valgte jeg å se nærmere på bransjen, og fant vel egentlig det motsatte av det jeg forventet fra det jeg leste! ;)
Tanken slo meg hva som ville skje om en etablert merkevare tok i bruk denne metoden, men det var for meg ukjent at noen gjorde dette på det tidspunktet.
Helt til jeg kom over Zinzino, som kun er et agentur for et velrenomert kaffehus fra Frankrike som har en over 100 år lang historie i tradisjonell varehandel.
Dette ville jeg utforske nærmere, da jeg skjønte at produktet har livets rett!
Så her er jeg, distributør i et nettverks-selskap som kjemper for å nå mine mål!
Hardt arbeid, men utrolig givende og motiverende. Hvorfor vil du finne ut hvis du velger å følge bloggen!
mvh
Steinar

 

Disclaimer : Selv om jeg er selvstendig distributør i Zinzino, så deler jeg på dette nettstedet kun mine egne tanker og refleksjoner rundt hverdagen i nettverksbransjen og arbeidet med Zinzino slik jeg oppfater den. Og det jeg skriver er nødvendigvis ikke en refleksjon av hva Zinzino eller andre i bransjen skulle mene. Dette er mine tanker jeg deler uten å konsultere med hverken selskap eller andre i bransjen!
* Påstander om Zinzino Balance produkter og helse-effekter i denne bloggen representerer kun mitt eget syn. Hvis du vurderer å kjøpe dette produktet anbefaler jeg at du setter deg inn i hvilke helse påstander som til enhver tid er gjeldende for disse produktene. Bloggen er ment for utdanning og skal ikke brukes i vurderinger opp mot egen eller andres helsetilstand. Kontakt altid lege ved helsespørsmål!

Legg igjen en kommentar